Отговори на вашите въпроси

 1. Интересно ми е и искам да пробвам, откъде да започна?
  • Първото и най-важното нещо, ако проявявате интерес, е да се свържете с нас. Ще се срещнем, ще поговорим и ако вашите виждания за танца си паснат с нашите възможности, продължаваме направо в залата, където ще започнем с първата си репетиция. Свържете се с нас!
 2. Искам да танцувам/изпълня нещо, но нямам идея какво…?
  • Срещаме се, говорим си и впоследствие заедно формулираме и осъществяваме идеята.
 3. Колко време ще трябва да отделя?
  • Въпросът е с колко време разполагате. Ше съобразим хореграфията с времето, което може да тренирате и вашите възможности, така че да изглежда красиво.
 4. Къде ще тренираме?
  • В момента разполагаме със зала в Княжево и Мусагеница, София. Ако вие можете да предоставите място, подходящо за танци, ще го използваме. Ако живеете извън България, сме гъвкави да организираме репетиции на различни места по света.
 5. Колко ще струва?
  • Ценообразуването е динамично. Mоже да зависи от вашето финансово състояниe, броя репетиции и сложността на танца. Който не се чуди много много, ще се радва на БЕЗПЛАТНИ хореографии и уроци.
 6. Има ли ограничения за възраст?
  • С най-голямо удоволствие работим с малки деца, както и с възрастни хора. Важното е да имате възможност да се движите и огромно желание да танцувате и да бъдете оценени от публиката. Няма ограничения за възраст, пол, раса, религиозни и политически убеждения. Единственото нужно убеждение е да танцувате с желание и ясна цел.
 7. Има ли максимален брой хора за хореографията?
  • Ако вашата група/компания иска да направи зашеметяващ танц, завладяващ не само с качество, но и с количество -> всички, които сцената може да побере, са добре дошли.
 8. Искам да изненадам приятели, като ги изпратя да се научат да танцуват!
  • Няма как да пропуснем среща, в която идеята е да научим максимално какви би зарадвало хората, какво ще им достави удоволствие и какви възможности имат. Важно е да знаем какъв е поводът за танца и какви точно са очакванията ви за това, което ще научат и покажат.
 9. Искам да се изявявам като хореограф!
  • Разкажете ни за себе си – с какви танци имате опит, къде се чувствате най-добри колко време може да отделите. Или най-добре - да се срещнем в залата и да започваме!